Strežniki

 

Ponudba strežniških okolij v podatkovnem centru podjetja Unistar LC obsega ponudbo največjih svetovnih proizvajalcev, družb Cisco, Fujitsu ter IBM. Prepričani smo, da lahko z omenjenimi rešitvami ugodimo še tako visokim zahtevam strank glede zmogljivosti, povezljivosti in napredne obdelave podatkov.

 

IBM

Strežniki System x
Strežniki IBM System x so visokozmogljivi strežniki arhitekture x86, ki podpirajo številna okolja Microsoft Windows ter Linux in virtualizacijo. Njihova pametna zasnova in manjša kompleksnost omogočata nižje skupne stroške lastništva ter hitro povrnitev naložb v sisteme za poganjanje sodobnih aplikacij.
Več: http://www.ibm.com/systems/x/

Sistemi Flex
Vse za poslovanje kritične aplikacije, brez katerih si vsakdanjega poslovnega okolja in dela ne predstavljate več, delujejo na strežnikih IBM Flex. Ti so hkrati tudi temelj sodobnega poslovanja, saj podpirajo tehnologije računalništva v oblaku, mobilno poslovanje ter so kos obdelavam velikih količin podatkov.
Več: http://www.ibm.com/systems/pureflex/flex-converged-infrastructure.html

Sistemi Power
Sistemi IBM Power Systems so namenjeni najzahtevnejšim računalniškim okoljem, saj so zasnovani za obdelavo kar največjih količin podatkov (big data) ter napredno analitiko. So tudi pripravljeni na skokovito rast obremenitev, odprtost njihove platforme pa jih naredi primerne za najrazličnejša izjemno zahtevna opravila.
Več: http://www.ibm.com/systems/power/

Fujitsu

Strežniki PRIMERGY
Strežniki PRIMERGY so sodobno zasnovani računalniški sistemi, primerni za podjetja vseh velikosti. Družina strežnikov PRIMERGY tako obsega sisteme za zahtevno pisarniško rabo kot tudi sisteme za rabo v podatkovnih centrih. Vse strežnike japonskega proizvajalca odlikujejo visoka kakovost izdelave, zanesljivost delovanja in energijska učinkovitost.
http://www.fujitsu.com/global/products/computing/servers/primergy/

Pogosta vprašanja in odgovori

 

19.05.2014 14:53

Podatkovni center je objekt z veliko računalniškimi sistemi, ki hranijo in obdelujejo ogromne količine podatkov.

 Vsi podatkovni centri varnost jemljejo zelo resno, zato imajo dostop do podatkovnih centrov le pooblaščene osebe, »turističnih« obiskov pa podatkovni centri ne sprejemajo.

 V samem podatkovnem centru se ljudje ne zadržujejo...

 Največji podatkovni center na svetu oziroma več njih..

 Univerzalnega odgovora na to vprašanje seveda ni, saj ...

Strokovnjaki svetujejo